onsdag den 3. juli 2024

SoMe sommerferie 2024

 Instagramkontoen og bloggen holder sommerferie

Vi har igen i år besluttet at holde sommerferie fra SoMe. Det betyder at fra i dag og ca. 3-4 uger frem vil vi ikke dele anmelderser, læseopdateringer i storys, billeder af modtagne anmeldereksemplar m.v.

At være bogblogger er både vores hobby, men samtidig meget tidskrævende og derfor trækker vi stikket hen over sommeren. Vi vil i stedet bruge tiden på hinanden, gå ture, spiller brætspil, besøger seværdigheder, hoppe i vandpytter eller hvad den danske sommer nu har at byde på. 

Selvfølgelig læser vi også i ferien. Det kan vi slet ikke lade være med, så glæd dig til masser af anmeldelser i august, hvor vi også vil fremvise de bøger vi har modtaget hen over sommeren.

God sommer til jer alle fra Yvonne, Mads, Sarah, Katrine og Elisa

mandag den 1. juli 2024

Nic Blake og de usædvanlige, Mesterprofetien, af Angie Thomas

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Generelt bare en god bog.

Bogen handler om Nic Blake. Hun har altid troet at hendes mor forlod hende, men i virkeligheden kidnappet hendes far hende. 

Nic Blakes far bliver beskyldt for at stjæle farligt våben og nu skal Nic Blake og hendes bedste ven JP og hendes hemmelige bror finde våbnet og give det tilbage, så hendes far ikke mister hukommelsen og gaven (som er de magiske kræfter alle usædvanlige har), men det bliver ikke let. 

De bliver snydt flere gange, men de har Nic Blakes trofaste helvedeshund Kakao.

Bogen er god fordi at den er spændende og lidt uhyggelig, men også overraskelse. 

- Sarah 

Bogen er første del af serien og er udgivet på forlaget Carlsen og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Familien Fisker får campingfeber af Malene Rykær

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Den børnerige familien Fisker tager på campingferie for at svømme med havskildpadder, men meget kan gå galt når campingvognen er gammel og vejen er lang.

Elisa på 5 år er vild med Familien Fisker bøgerne - Måske fordi hun kan genkende kaosset fra vores egen hverdag ;-) Bogen får masser af ros med på vejen.

Skønne farverige illustrationer fra den altid dygtige Angelica Inigo. 

En varm anbefaling til højtlæsning.

Bogen er udgivet på forlaget Alvilda og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Du er en kat af Kristoffer J. Andersen

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner Du er en kat og er i sommerhus. Du er en kat, men du bestemmer selv hvilken kat du er. Du tager selv valgene ...