lørdag den 2. november 2019

Anmeldelse af 2 bøger om Sallys Far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen



Anmeldelse: 5 ud af 5 stjerner

Sallys far er langt ude i skoven:
Sallys far er træt af, at Sally og lillebror spiller IPad hele tiden, så han tager dem med ud for at få noget frisk luft. Sallys far kan ikke så godt bygge teltet op. Og så spiser han også brændenælder. Det er sjovt at Sallys far gør tingene på “den gamle måde”. Og så tror Sallys far, at der er monstre i skoven.

Sallys fars fede ferie:
Sallys skal på et fly - de skal ud og bade. Sallys far laver bomber i svømmingpoolen og Sallys far bliver solskoldet. De spiser pomfritter og så spiser Sallys lillebror alle pandekagerne. Sallys har en god ferie og vil ikke hjem, for hun hader regnvejr.

- Katrine 6 år. 

Bøgerne om Sallys far er den slags bøger som børnene låner igen og igen og igen på biblioteket - heldigvis så er de også den type bog som man som voksen sidder og smiler af at læse højt. Bøgerne er fulde af god humor og også en hel del sandhed om, hvordan vi voksne nogle gange opfører os ret tosset.

Sallys far er langt ude i skoven og Sallys fars fede ferie er læst højt af en voksen - bøgerne er læst færdig på 10-15 minutter (god godnathistorie længde) og er fyldt med fede billeder som indeholder mange detaljer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...