torsdag den 21. juli 2022

Islandet af Eva Egeskjold

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Afslutningen på en bogseries fornemste opgave er, at binde alle knuder, på alle ender som historien har skabt, sammen i en afslutning som formår både at runde af og give mening. Islandet gør netop dette.

Spoiler alert (næste 2 afsnit):

Jack kamp mod Vaal når i bogen sin afslutning. Og Næslandets kamp for overlevelse bliver endelig afgjort. Selve det endelige opgør mod Vaal var en smule hurtigt overstået, men tilgængel så var hele Jacks kamp optil en episk rejse at følge. 

Særligt Jacks møde med datteren Nona gik lige i hjertet på mig 🥰 Det er de små ting i livet, som gør hele kampen vær at kæmpe. 

Bogen er, som sine forgængere i serien, barsk læsning, men der er også plads til håb og kærlighed. 

Serien er virkelige gennemført, der er tænkt på alle detaljer og det hele hænger sammen på fornemste vis. En fornøjelse at læse.

Næslandet og Vaals hær bogserierne foregår i et fantastisk univers, som har så mange magiske væsner at man kun kan håbe på, at forfatteren vælger at skrive endnu flere bøger inden for samme univers. 

- Yvonne 

Bogen er 3. og afsluttende del af voksenfantasy serien Vaals hær. Bogen er udgivet på forlaget DreamLitt. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...