mandag den 20. januar 2020

Horn og Vinger 1-3 af Nicole Boyle Rødtnes


Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Bog 1: Bøgerne handler om 2 heste venner som hedder Måne og Storm. Det klør i panden på Storm for hans enhjørningehorn er ved at komme frem. Efter Storm har fået sit horn, så klør Månes ryg og ligepludselig så har Måne vinger. Det betyder at Storm og Måne tilhører hver sin gruppe og derfor er fjender. Derfor løber Måne væk for at finde sin familie.

Bog 2:Måne er nu blevet en del af gruppen af heste med vinger og som er fjender med Storms gruppe. Men Måne har svært ved at få venner hos sin nye flok. Storm leder efter sin ven og finder Måne. Storm bliver fanget, ¨men Måne hjælper Storm med at slippe fri og sammen løber de væk.

Bog 3: Storms far finder Måne og Storm i skoven og lader Måne komme hjem til flokken. Men derefter bliver Måne sat i fængsel og nu må Storm redde sin ven. Bogen slutter med at Måne også får et horn og derfor kan blive i flokken. Derefter bliver der krig mellem flokkene - men Måne stopper krigen.

- Sarah 8 år



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den barske sandhed om Thor + Loke, bind 1 prøven af Emil Blichfeldt og Søren Tim Nordbo

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Som passioneret fantasylæser og bosiddende i norden, så har jeg helt naturligt læst rigtig mange bøger som ha...