lørdag den 30. april 2022

Mine venner af Monica Isakstuen

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

En bog med et anderledes format. Bogen fortælles i små korte afsnit uden punktummer. Vi befinder os primært i hovedpersonen (en 40 årig kvindes) hoved og hører hendes tanker, og det gør at læseren kommer helt tæt på karakteren.

Teamet er en konflikt mellem 2 veninde, en hændelse som er sket i minutterne før bogens start har gjort, at de to bedsteveninde er gået fra hinanden i vrede. Venskabet er nu slut og vi følger den en kvinde og hendes tanker og refleksioner om venskabet, både det brudte og i al almindelighed. 

Første halvdel af bogen nød jeg, den anderledes skrivestil, hovedpersonens særlige karaktertræk osv - MEN derefter blev bogen desværre meget en gentagelse og til tider også lidt forvirrende.

En middel læseoplevelse. Jeg er stadig fan af forfatteren, som er meget dygtig til at vise et ægte billede af kvinder midt i livet. Men dette er ikke hendes bedste bog til dato.

- Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Turbine og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den barske sandhed om Thor + Loke, bind 1 prøven af Emil Blichfeldt og Søren Tim Nordbo

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Som passioneret fantasylæser og bosiddende i norden, så har jeg helt naturligt læst rigtig mange bøger som ha...