torsdag den 28. marts 2024

Havets kæmpe af Katja Brandis

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om Tiago, som et en seawalker. Det betyder at han kan forvandle sig selv ind til et havdyr. Tiago er en tigerhaj som dyr. 

I bogen møder Tiago, og den skole han går på som er for andre changer, en pukkelhval-changer ved navn Wave. Wave vil gerne gå på skolen, men skolelederen bliver nødt til at sige nej, for der er en for stor risiko for at Wave kommer til at forvandle sig og ødelægge skolen.

Senere bliver Wave taget til fange af politiet, fordi han ikke ved så meget om menneskeverdenen, fordi han har levet hele       sit liv som pukkelhval. Skolen bliver meget bange for at Wave skal komme til at forvandle sig, så de vil have ham ud med det samme, men det kostet 20.000 dollars at få ham ud.

Tiago har også selv nogle problemer han skal have løst. Han skal nemlig stoppe nogle ulovlige haj kampe og som haj-changre føler han sig forpligtet til det.

Jeg kan godt lide bogen, fordi den er spændende og at der hele tiden sker noget.

- Mads 

Bogen er 4. del af serien Seawalkers og er udgivet på forlaget Straarup & Co. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...