søndag den 17. marts 2024

Mercy 1, Månens kald af Patricia Briggs

Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner 

 Havde dette ikke været en bogklubbog så var den endt som en DNF. Jeg startede ud i den fysiske bog, skiftede derefter over til lydbogen og endte med at sætte tempoet op for at blive hurtigst muligt færdig. Altså med andre ord - Ikke en god læseoplevelse.

Handlingen: En hændelse (kidnapning) i starten af bogen som jeg egentlig troede blot var optakten på bogens spændingskurve endte med at skulle bære stort set hele handlingen og det blev ualmindeligt kedeligt undervejs. 

Mercy: En lang række af "Hvis man gør sådan og sådan....(noget med varulve/vampyrer) så burde .... ske, men nu gør jeg det alligevel og det gik godt...." Det er simpelhen så mange "ikke sætninger" at det udvander sproget i fortællingen. 

Hele opbygningen af samfundet med at magiske væsner levet skjult i blandt os bliver aldrig rigtig troværdigt - Der er for mange henvisninger til episoder som ikke bliver forklaret/Giver mening. 

Ikke en serie jeg kommer til at læse videre i. 

- Yvonne 

Bogen er første del af Mercy serien, en temmelig lang fantasyserie, hvoraf de første 3 bøger er udgivet på dansk ved forlaget Tellerup. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...