lørdag den 31. august 2024

Havheksen af Kat Lassen

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Bogen handler om Hulda som passer på en by og sørger for at alle har det godt og at der ikke er vand i husene, men hun er begyndt at blive gammel, så hun har brug for en lærling. Hun høre havtaskerne tale om 3 havheksesøstre - to flittige og en doven. Hulda sender bud efter Vilda som er en af de tre søstre, men Vilda er doven og gider ikke at hjælpe.

Da Hulda tager på tur og lader Vilda passe sig selv, går det hele ikke som planlagt...

Læs bogen hvis du er til sjove bøger med mange tegninger i og hvis du godt kan lide havfruer.

Bogen er god, fordi den er spændende og sjov.

- Sarah

Bogen er meget flot illustreret af Nina Broen.

Bogen er udgivet på forlaget Heimdal og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Gileads døtre af Margaret Atwood

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Tilbage i Gilead ca 15 år efter begivenheder i Tjenerindens fortælling. Denne gang følger vi flere fortællere - Den unge Agnes som er datter af Gilead, Den unge canadiske pige som smugles ind i Gilead og Tante Lydia som har sin egen dagsorden og magt i Gilead. 

De tre hovedpersoner historier flettes sammen, bånd knyttes og rænker smedes. 

Atwood er en fremragende forfatter med sproget i sin magt. Fortællingen er spændende, hjertegribende og troværdig.

En anbefaling herfra.

Bogen er 2. del af duologien Tjenerindens fortælling og er udgivet på forlaget Lindhardt og Ringhof. 


fredag den 30. august 2024

Vattes vandring af Jane Mondrup

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Livsvisdom i en hjertevarm og ulden indpakning. 

Historien foregår i det nordiske univers mellem aser, jætter og vaner. Her skabes et nyt væsen Vatte som består af hår fra alle tre gudefolk.

Temaerne i bogen er bl.a. tilhørsforhold/slægt og skæbnebestemte handlinger. 

Vatte stiller skarpt på flere elementer af gudernes karaktertræk og læseren kan derigennem spejle egne handlinger og måske undervejs blive lidt klogere via Vattes særlige livsvisdom. 

Bogen føles som et kram i bogform og får en anbefaling herfra. 

- Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Superlux. 

torsdag den 29. august 2024

Minimund af Thomas Kosgaard og Frida Brygmann

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om en dreng som bliver mobbet fordi han har en minimund. En dag skriver han et brev om at han har brug for hjælp. Der kommer en mand som vil hjælpe ham med hans stemme. De prøver 3 stemmer men det går rigeligt galt.

Læs bogen hvis du er til sjove bøger og bøger om at blive mobbet

- Sarah 

Bogen er illustreret af Lasse B. Weinreich

Bogen er udgivet på forlaget Carlsen og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

onsdag den 28. august 2024

Madame Bovary af Gustave Flaubert

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner

Takket være #klassikerbogklubben på Instagram så har jeg i 2024 fået læst væsentligt flere klassiker end jeg normalt gør. Fælleslæsningen kan holde modet oppe, når bogens handling ikke kan ;-) og det var netop tilfældet med Madame Bovary.

 Emma (Madame Bovary) er langt hen af vejen et tåbeligt pigebarn som drømmer om alt det hun ikke kan få, uden at lægge mærke til den lykke som skæbnen har hende forundt. Hun lever et komfortabelt liv med en lidt kedelig ægtemand (som elsker hende højt), en husholdning med råd til det meste (uden at det dog er ekstravagant), gode venner (som dog er mere almindelige, end egentlig spændende at være sammen med), en sund datter (som hun ikke formår at holde særligt meget af) osv. 

Emma kunne have været lykkelig, hvis blot hun stoppede op og sætte pris på livet, men hun er som sagt en drømmer. Emma drømmer som stor kærlighed og hun eftertragter materielle goder uden at tænke over hvorfor. Hun forelsker sig og forbruger penge, uden nogensinde at finde lykken heri.

Handlingen i bogen går flere gange i ring og Emma gentager sine handlemønstre uden at bliver klogere. Jeg savner karakterudvikling hos hende. Derudover så formår forfatteren ikke (og det gælder både for Emma, hendes mand, apotekeren, elskeren, m.fl.) at få skabt et billede af hele mennesker. De bliver mere beskrevet som arketyper, uden af man som læser kommer ind bagved og får en forståelse for deres ageren.

En middel læseoplevelse.

- Yvonne

Bogen er udgivet på forlaget Gyldendal. 

tirsdag den 27. august 2024

Beton-Troldmanden, Udslettelsesfeber, af Mikkel Wendelboe

 Anmeldelse 3,5 ud af 5 stjerner

Bogen handler om Hubert og Ako. De prøver at lege helte ved at følge efter en mand der stjæler noget kød fra en skraldespand. Det visser sig så at tyven ikke er en helt almindelig tyv, men han kalder sig selv for en superskurk. 

Hubert og Ako er ikke helt sikre på at de vil kalde ham en superskurk. 

Tyven hedder Gert. Gert har magiske kræfter og har planer om at skade personer med sin magi. 

Gert gør så Hubert og Ako er hans hjælpere, men Hubert og Ako har planer om at stoppe ham.

Jeg kan godt lide bogen fordi den er underlig og sjov.

- Mads

Bogen er udgivet på forlaget Elysion og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

søndag den 25. august 2024

Familien Swift, Nu går den vilde (skatte) jagt af Beth Lincoln


 Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner 

Mysterie/detektivroman i børnehøjde. 

Vi følger Familie Swift som mødes i det gamle palæ til skattejagt. Fortællingen er fyldt med farverige og morsomme karakterer og for at højne spændingskurven sker der et drabsforsøg og et drab som skal opklares.

Illustrationerne er med til at sætte stemning og som hovedregel så fløj siderne afsted under læsningen af første halvdel af bogen, derefter synes jeg dog at fortællingen trak ud og opklaringen af mysterierne tabte lidt tempo, bl.a. pga at mange gentagelser.

Selve fortællingen er egentlig til 3 stjerner, men et element forstyrre læsningen i en sådan grad, at det trækker en stjerne ned så jeg ender med en bedømmelse på 2 stjerner. Fortællingens hovedperson Unode som er ca 11-12 år møder et barn på ca sin egen alder og barnet, som hedder Arv, er intetkøn med pronominerne de/dem/det/deres/denne. For det første så er det uhyre forvirrende i en fortælling hvor mange af scenerne har flere karakterer involveret, at der er en karakterer hvis pronominerne også er en flertalsform. Flere steder bliver jeg nød til at læse afsnit og linjer flere gange for at blive klog på hvilken/hvilke karakterer der skrives om. For det andet så ville jeg have foretrukket at denne repræsentation i bogen ikke var blevet gjort i form af et barn, da jeg mener det er med til at lægge et unødigt pres på den unge læser til gøre sig egne tanker om køn og det er overvejelser som høre til ved indgangen til voksenlivet ikke barndommen. 

Bogen er illustreret af Clare Powell.

- Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

fredag den 23. august 2024

Bastian og grevindens hævn af Jakob Løvgren Leth

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

Humoristisk og aktionfyldt.

Bastian er igen klar til at træde i spinaten og denne gang har han tasken fuld af sukkerfri energidrikke - efter råd fra sin tandlæge. 

Sammen karakterer, samme lokationer og nogenlunde ligeså håbløse beslutninger som første bog i serien sender Bastian ud i en række halsbrækkende situationer. 

Bogen er hurtigt læst og vil egne sig rigtig godt til mellemtrinnet. Som voksen læser var jeg også godt underholdt. 

- Yvonne 

Bogen er 2. del af fortællingen om Bastian og er udgivet på forlaget Krabat. 

torsdag den 22. august 2024

Malamander 3, Skyggegæsten, af Thomas Taylor

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Endnu engang begiver jeg mig afsted til den lille kystby Undervig for et gensyn med Herbert Lemon og hans eventyrlystne veninde Violet. De første 2 bøger i serien var begge rigtige gode og forventninger var derfor høje - Heldigvis så indfrier 3. bog i serien 100% mine forventninger og jeg fløj gennem bogen på få dage.

Undervig gør klar til at fejre dysterkvæld (halloween) og får besøg af en berømt tryllekunstner som hævder at være Herbies moster. Skyggegæsten lure i skyggerne og da flere borgere begynder at forsvinde så starter endnu et eventyr for de to venner. 

Bogen har en velopbygget historie, masser af spænding og action, interesante karakterer og humor. Der sker utroligt meget på de små 300 sider og bogen er velegnet til mellemtrinnet og opefter. 

Hver bog i serien indeholder et afsluttet eventyr. Alligevel håber jeg meget på at forlaget vælger at oversætte de resterende bøger i serien, da jeg med glæde vil besøge Undervig til endnu flere eventyr sammen med Herbert Lemon. 

En meget varm anbefaling til bogen og resten af serien herfra. 

-Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Alvilda. 




onsdag den 21. august 2024

Anas Hashim 2, Mig mod verden, af Babak Vakili

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om Anas og hans bedste ven Yaqub. Anas er rapper og en dag så tager hans bedste ven hans cruch. Anas bliver sur på alle og vælger at blive venner med nogen andre. 

En dag skriver Anas nye ven en rap og Anas stjæler den og ligger den op på internettet. Anas idol spørg om Anas vil rappe med ham og hans nye ven bliver sur, fordi det jo er ham som har skrevet rappen. 

Læs bogen hvis du er til halv bog / halv tegneserie bøger. 

-Sarah 

Bogen er illustreret af Mikkel Straarup Møller

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar.  

tirsdag den 20. august 2024

Wilma og far bager pandekager af Simone Lykke

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

En fin og lærerig billedbog om at bage pandekager.

I bogen følger vi Wilma og hendes far på indkøb. Når Wilma finder de rigtige ingredienser så fortæller far hvor den kommer fra fx æg fra høns, mælk fra køer og sukker fra sikkerroer.

Til slut i bogen bages der pandekager, inkl opskrift. 

En hyggelig billedbog som gør dig lækkersulten når den læses 😝

Bogen er udgivet på forlaget Gads Børnebøger og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Skygger fra Sprogø af Vibeke Marx

Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner

Ikke den bog jeg havde forventet.

Ud fra titlen på bogen og forsiden havde jeg en forventning om at skulle læse en historie centreret om kvindeanstalten på Sprogø, men sådan gik det ikke. Kun ganske lidt af handlingen foregår på eller omkring Sprogø.

I bogens første halvdel følger vi Magda som indledningsvist bor på kvindeanstalten, men som i ungdomsårene flytter ud for at blive pige i huset hos den mand som hun elsker. Fortællingen om Magda er hård læsning med bl.a. tvangsadoption og meget begrænset frihed til egne valg. Denne del af bogen var ok - 3 stjerner.

I 2. halvdel følger vi Ursula som lever i en familie hvor mobning m.m. er hendes dagligdag. Denne del var direkte deprimerende læsning og der er meget få lysglimt af håb i Ursulas fortælling. Derudover så er der en del uheldige bemærkninger, hvor der sættes lighedstegn mellem Ursulas overvægt og hendes mentale velbefindende. Denne del får 2 stjerner.

Afslutningen om Kloven var delvist forvirrende, delvist præget af karakterenes tåbelige valg. Det hele fremstod lidt for utroværdigt i forhold til hvordan alle finder ud af sandheden og håndtere den mod slutningen. Denne del får kun 1 stjerne.

- Yvonne

Bogen er udgivet på forlaget Modtryk.   

søndag den 18. august 2024

Lulu, bog 1-8, af Susanna Hartmann

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

At skrive let og interesant er ikke en disciplin alle mestre, men Susanna Hartmann er en sand mester i denne disciplin. 

Gennem 8 bøger følger vi Lulu, hendes storebror og hendes mor i skole, i zoo og på ferie. Hver bog har en velopbygget lille fortælling. 

Bøgerne er læst af Katrine og hun var fanget af alle bøger som vi har nydt at læse i vores sommerferie. Katrine roser bøgerne meget, og beskriver den som lette og gode.

Bøgerne har undertitlerne: Lulu i skole, Lulu i zoo, Lulu i vandet, Lulu i byen, Fang musen Lulu, Lulu i kamp, Lulu og en gal tyr og Lulu kan ro.

Og kan fint både læses i rækkefølge og hver for sig.

Bøgerne er flot illustreret af forfatteren selv.

Bøgerne er skrevet i Lix 3-6 /Lettal 10-12

Bøgerne er udgivet på forlaget Elysion og er modtaget som anmeldereksemplare. 

fredag den 16. august 2024

Bella Vista, Den vilde skattejagt af Lars Daneskov

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Bellas far arbejder hele tiden og så bliver han hele tiden forelsket og han går også hele tiden i sådan noget stramt cykeltøj. 

Bellas farmor kommer på besøg og det er ikke så godt fordi farmor er meget gammeldags. Hun er god til at fortælle historier. 

Bellas far har lavet en skattejagt da han var barn og den leder Bella og Carl efter. Carls hund gør reklame for hundetøj.

Det hele er lidt skørt og derfor er det sjovt.

Bogen er hørt som lydbog samtidig med at jeg har fuldt med i bogen så jeg også fik tegningerne med. Det er en rigtig god måde at læse lydbøger på synes jeg. 

Bogen er super god til sommerferien da den handler meget om sommer.

- Katrine 

Bogen er sjovt illustreret af Mikkel Straarup Møller 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

torsdag den 15. august 2024

Da vi var yngre af Oliver Lovrenski

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

En ekstrem barsk skildring fra Oslos kriminelle miljø. Vi følger Ivor og hans venner/ brødre igennem tykt og tyndt. Bogen er et fantastisk indblik i en rå lukket verden. Selvom bogens karakterer er nogle pendejos så fatter man både sympati med dem og forstår til dels deres bevæggrunde.

Bogen er opbygget af små korte kapitler og er hurtig læst. Dog skal man være opmærksom på at sproget er svært, det er det man kalder kebabnorsk. Heldigvis er der en ordliste bagerst i bogen. På mange måder minder bogen lidt om Trainspotting som også har sit eget sprog og miljø.

En virkelig god læseoplevelse som var ventet med spænding efter en imponerende modtagelse i Norge.

- Kenneth 

Bogen er udgivet på forlaget Lindhardt og Ringhof og er modtaget som et anmeldereksemplar. 




onsdag den 14. august 2024

Bella Vista, Den store sanddyst af Lars Daneskov

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

 Bella skal på ferie i huset Bella Vista. Far fortæller at han har boet her da han var lille. Der står en nisse i haven. Far fortæller at den hedder pissenissen og far tisser på nissen. 

Storebror kan ikke komme på internettet på sin computer og far arbejder i sommerferien. Da fars nye kæreste kommer på besøg stopper far med at arbejde og nu bliver ferien helt anderledes. 

På standen møder de en mand som er rigtig god til standskulpture og far kommer med i en konkurrence. 

Bogen er sjov og god.

Bogen er hørt som lydbog samtidig med at jeg har fuldt med i bogen så jeg også fik tegningerne med. Det er en rigtig god måde at læse lydbøger på synes jeg. 

Bogen er super god til sommerferien da den handler meget om sommer.

- Katrine 

Bøgerne er sjovt illustreret af Mikkel Straarup Møller 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar

Disneys Skurke, 5 minutter i godnat, forlaget Carlsen

 Anmeldelse 4,5 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om skurke og nogle af deres onde planer 

Bogen er en godnat historie og den er god, fordi det er let at holde koncentrationen når historier er så korte og det tager ikke lang tid at få dem læst

Vi kan godt lide bogen fordi skurkene er seje og nogle af dem er lidt sjove.

Bogen er læst højt af Mads for sine mindre søskende Elisa på 6 år og Katrine på 10 år.

Bogen er udgivet på forlaget Carlsen og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

tirsdag den 13. august 2024

Jas & Mika, Farlig følger af Sofie Boysen

 Anmeldelse 5 ud ad 5 stjerner 

Bogen handler om Jas og Mika som lige er blevet kærester. De inviterer nogle følgere på sommerhustur, men inden da får Jasmin nogle underlige breve om at nogle vil ordne Mika.

Jasmin har en følelse af at nogen følger efter hende og en profil på YouTube ligger hele tiden videoer og billeder op af hende som hun ikke selv har lagt op. 

Læs bogen hvis du vil vide hvad der så sker....

Bogen er god fordi det er en blanding af spænding og en lille smule uhygge og misforståelser og kærlighed. 

Generelt bare en god bog.

- Sarah 

Bogen er 2. del i serien om YouTube paret Jas&Mika. Bogen er udgivet på forlaget Carlsen og er modtaget som et anmeldereksemplar. 



søndag den 11. august 2024

Året rundt, Kig og find med Lille Pind, af Elvira Fragola

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

En "findeborg" opdelt efter årets 12 måneder og med fokus på naturen og årstidernes særlige kendetegn.

Bogen er læst sammen med Elisa, Sarah og Katrine, børn i alderen 5 til 12 år, og alle tre børn var fanget af "findesiderne", hvor de både skulle finde nogle ting som gentog sig gennem hele bogen og nogle månedsspecifikke ting såsom fugle, blomsterløg m.v.

Siderne med tekst hvor vi fik fortalt hvad Lille Pind og hendes mor foretager sig i den pågældende måned fangede knapt så meget børnenes interesse.

Illustrationerne er vanvittigt flotte og detaljerede og vi havde meget sjov ud af at tælleopgaverne som slet ikke var så lette endda.

En anbefaling herfra.

Bogen er udgivet på forlaget Turbine og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

fredag den 9. august 2024

Den sidste bogvandrer af Anne James

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Alle læsere er bogvandrer i hjertet.

Tilly, Oskar, Alessia og Milo er sammen om at klare udfordringerne i dette sidste eventyr i serien og der er meget på spil. De 4 venner rejser helt tilbage til vikingetiden og antikken og møder både guder og gudinder. 

Anna James har skabt en fabelagtige afslutning på hendes serien som hylder alle læsere. Bogen fik både smil og tåre frem og jeg nød hver en side.

Mine absolut varmeste anbefalinger.

Både Mads of Sarah har også læst bogen i sommerferien og de roser den også meget - "Afslutningen er ligeså god som første bog I serien" og jeg er enig med dem.

Bogen er 6. del af serien Den magiske Boghandel og er udgivet på forlaget Harper Collins. 

torsdag den 8. august 2024

Solen og Stjernen af Rick Riordan og Mark Oshiro

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner

!TRIGGER WARNING!

Bogen er en bromance og forgår i Percy Jackson univetset. Den handler om Nico di Angelo som har fået en mission. Han skal ned i Tataros og rede titanen Bob fra at blive pint af Nyx. 

Nico tager sin kæreste Will Solace med på sit eventyr. Nico er søn af Hades og Will er søn af Apollon. 

Det bliver en rædsom tur ned i Tataros og det bliver næsten en umulig mission at komme tilbage derfra i live.

Jeg synes bogen er god nok, men jeg synes at der er for meget bromance/romance. Der er flere steder hvor der ikke behøver at blive nævnt noget om kæresten, fordi det slet ikke har noget med dem at gøre, så bromance/romance fylder for meget i bogen og jeg synes de skulle have skrevet det mere tydeligt på bagsiden at det var en bromance. Det er lidt snyd at sælge bogen som en "ny Percy bog" når alt det kærlighed fylder så meget. 

Jeg savner de sjove kapitleroverskrifter som der altid plejer at være i Percy Jackson bøgerne.

- Mads

Bogen er udgivet på forlaget Carlsen og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

onsdag den 7. august 2024

Mig & Mille, Ud i det blå, af Anne Sofie Hammer

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om Mille og Mille som skal på lejrskole. De skal lære om insekter og naturen. De hygger sig på vejen derhen i bussen. De ankommer og får tildelt værelser.

Næste dag skal de ud at gå, men det begynder at regne og de farer vildt, men finder tilbage.

En af dagene møder de nogle alpakere i skovedet. De finder ud af at de kommer fra gården tæt på. Alle i hele klassen hjælper med at få alpakaerne tilbage. De har det ellers bare sjovt resten af lejrskolen.

          Læs bogen hvis du er til halv bog / halv tegneserie og sjov og ballade og mange mange pranks.

- Sarah 

Bogen er illustreret af Sofie Lind Mesterton 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

tirsdag den 6. august 2024

Tre minutter og ti af Kim Linnet

 Anmeldelse 5 ud ad 5 stjerner 

Muligvis den bedste bog jeg har læst i år.

Hver år læser jeg 100+ bøger, alt fra fantasy, til young adout, romaner og klassiker, tegneserier og børnebøger og andet. Det er bestemt ikke alle bøger jeg læser som jeg giver topkarakterer 5 stjerner, men et par bøger om måneden plejer dog at skille sig ud og belønnes derefter. Men findes der et niveau over 5 stjerner? Svaret er for mig ja - For ud af de 25-30 bøger som jeg om året giver 5 stjerner, så er det kun en håndfuld som gør et særligt varigt indtryk og "Tre minutter og ti" er sådan en bog. 

Grunden til at jeg er så begejstret for bogen er en kombination af dens ægte og rå udtryk, kvaliteten af forfatterens evne til at skrive, de forrygende poetry slams som fortællingen indeholder og så selvfølgelig selve historien om William.

Bogen er en YA. Hovedpersonen går i 1.g og kæmper med kæresteproblemer, en alkoholiseret mor, lavt selvværd m.m. Umiddelbart så lyder det meget klassisk og det er det da også, men alligevel skiller bogen sig ud, da hele setupet er bygget op omkring poetry slam miljøet- som jeg bedst kan beskrive som en konkurrence med moderne digtekunst i fokus. Det løfter bogen og giver forfatteren mulighed for at udtrykke holdninger til meget mere end den klassiske ungdomshistorie.

Mine absolut varmeste anbefalinger. 

Bogen er udgivet på forlaget Forandre og er modtaget som et anmeldereksemplar. 


mandag den 5. august 2024

Legender & Latte af Travis Baldree

 Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner 

Flere interessante karakterer, et genkedeligt univers for den læser som har spillet fantasy inspirerede computerspil som World of warcraft, Fate og Nevenwinter nigths m.fl. og en noget speciel historie.

Bogen har høstet masser af ros og jeg forstår måske også godt hvorfor, da historien og flere af karaktererne er "søde", men for mig var det dog ikke tale om et match. 

Bogen minder mig mest af alt om en selvhjælpsbog til hvordan man åbner sin egen kaffe og kagebar. Handlingen i bogen er stort set ikke eksisterende og jeg kedede mig bragt under læsningen. 

Ikke en anbefaling herfra. 

- Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Ulven og Uglen. 



søndag den 4. august 2024

Lille Lulu Lykkepot af Gunilla Bergstrom

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Som så mange andre er vi hoppet med på Lulu Lykkepot hypen efter at have set Indefra, syg ungdom, med Anders Agger. Der var godt nok lidt ventetid på biblioteket efter bogen som ellers er en halvgammel sag, men det er bestemt ventetiden værd.

Med rim og på vers får man som læser lov til at følge med i den særlige oplevelse det er at få et barn med mental sygdom. Skrevet ærligt og i børnehøjde, inkl en beskrivelse af frustrationerne, glæderne, angsten, forundringen m.m.

Bogen er læst højt for Elisa på 6 år og Katrine på 10 år og gav anledning til nogle fine snakke om forskellighed, mentalt helbred og hvornår man er lykkelig og hvad der skal til.

En meget varm anbefaling herfra. 

Bogen er udgivet på forlaget Gyldendal. 

Den fjerde Konveks af Morten Gottschalck

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerne Bevæbnet med papir, blyant og en terning er læseren et medlem af tyvebanden Peberrødderne og her gælder det om...