torsdag den 17. oktober 2019

Anmeldelse af Viljetyven 1,2 og 3 af Jan Kjær


Anmeldelse 5 ud af 5 Stjerner

Viljetyven 1: Da kriger-Nomerne skal have våben får Elmo ikke noget fordi han er så klodset. Elmo og Noma skal ud på en mission. Det er lidt skørt af prinsesse Zika giver Elmo en gren som våben. 

Viljetyven 2: Elmo og Noma har næsten lige mødt Skade, Gilbert og Nestor. Sammen skal de ud og finde Solsværdet for at kunne bekæmpe Skyggekongen.

Viljetyven 3: Det er kun Noma der ved hvem der skal bære Solsværdet for hun har set mærket på en af de andre. Vi finder også ud af Nestors hemmelighed. Til slut skal de alle kæmpe mod Skyggekongen og vi finder ud af hvorfor Elmo fik en gren af prinsesse Zika.

Vi synes at bøgerne er gode fordi de handler om Nomerne. Vi kan godt lide billederne. Bøgerne er skrevet så man hele tiden har lyst til at læse næste kapitel og næste bog. Og fordi der er en lilla Nom med - det er den eneste lilla Nom vi har hørt om.

- Sarah 7 år og Mads 9 år.

Bøgerne er på ca. 85 sider hver inkl. mange flotte farve fotos. Vi har læst bøgerne flere gange - både som højtlæsning og nu har Sarah og Mads også læst dem selv. Vi er særligt glade for de her 3 bøger fordi vi er så heldige at Jan Kjær har tegnet og skrevet en hilsen til Sarah og Mads indeni bøgerne. Det synes børnene og deres venner er Nice :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...