søndag den 13. oktober 2019

Det Hemmelige Rige 5 og 6 af Rosie Banks


Anmeldelse 5 ud af 5 Stjerner

Bog 5: Ella, Sofie og Jasmin skal besøge det magiske bjerg. Da pigerne kommer op på bjerget er der ikke nogle nisser. Pigerne besøger Kong Munters sneslot for at finde nisserne. Pigerne skal ødelægge en tordenkile og hjælpe med at tø verdenen op igen. Det gør de ved hjælp af et forstørrelsesglas og solen. 

Bog 6: Ella, Sofie og Jasmin møder nogle feer på en strand. Feerne skal holde fest. Pigerne skal finde den 6. tordenkile og ødelægge den. Dronningens onde hjælpere har taget feernes gyldne sand og det skal pigerne hjælpe med at få tilbage - ellers så mister feerne deres magi. Feen Pil hjælper pigerne med at få det gyldne sand tilbage.

Jeg synes bøgerne har mange fantastiske billeder. Det er sjovt at der er opgaver bag i bøgerne. Og jeg kan godt lide de små fakta bokse som er i bøgerne. Det er sjovt at det kun er pigerne der kan løse opgaverne.

- Sarah 7 år

Det Hemmelige Rige 5 - Det Magiske Bjerg og Det Hemmelige Rige 6 - Glimmerstranden er hver på ca. 100 sider inkl. billeder. Bøgerne henvender sig til piger på 7-9 år.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...