lørdag den 20. juni 2020

Team Gamer 1-5 af Natasja Erbillor



Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

Bøgerne handler om 3 drenge, Leo, Otto og Karl. De er gode til at spille computer spillet Zombie mod Sniper. De skal spille mod alle mulige andre hold. 

I bog 1 der er Leo lige flyttet til en ny by. Han vil ikke i skole, han vil hellere spille computer. I skolen smiler hans lærer alt for meget. Leo kommer til at sidde ved siden af Otto og Carl. I frikvarteret spiller de Alien kill 3, de er gode så derfor får Leo lov til at komme med på Otto og Carls gamer hold. 

I bog 2 skal Leo, Carl og Otto  til turnering. De har øvet sig meget. De vinder turneringen og så går de videre.

I bog 3 skal drengene spille hjemme hos Otto. Men Ottos mor siger at de også skal være udenfor. Derfor bygger drengene en hule som de spiller i. Otto siger at de ikke kun skal spille, de skal også løbe. 

I bog 4 skal de videre til en ny til
Turnering. De bliver overraskede fordi de skal spille mod piger. Leo har en ekstra mus med, hvis nu hans går i stykker. En af pigerne har glemt sin mus, så Leo låner sin mus ud, for han synes ikke det er den rigtige måde at vinde på hvis der kun er 2 spillere. 

I bog 5 skal drengene endelig i finalen. De skal spille mod nogle store drenge. Otto giver Leo og Carl en T-shirt hvor der står Team Gamer på. Det er en svær at vinde finalen, men det lykkedes dem.

-Mads 10 år

Bøgerne er udgivet på forlaget Elysion, og har lix tallet 9, lettal 18. Bøgerne er illustreret af Rasmus Jensen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...