søndag den 15. maj 2022

Panteons prøve af Boris Hansen

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

Lucas, Cassandra, Ron, Theodor og Rubia fortsætter kampen for at samle tronestykker og overlever i den magiske parallelverden. Julia og Mehmet kæmpe mod en mystisk udødelig i Storbyen og Saida bekæmper sin indre blodenglen. 

Spændingen er høj, indsatsen ligeså i denne 3. og dermed 2. sidste bog i serien om Panteon-sagaen. 

Bogen består egentlig af 2 bøger, eller 2 dele og med samlet små 1000 sider betyder det også at der er masser af plads til forhistorien, og grundige beskrivelser af karaktererne og deres bevæggrunde for at gøre som de gør. 

Undervejs bliver man som læser flere gange i tvivl om hvem der er god og hvem der er ond. Man undres og man forbløffes og suges ind i historien. 

Bagsiden af det høje detaljeniveau og de mange sider er, at karaktergalleriet til tider bliver for stort, forhistorie enkelte steder lidt for lang og man sidder og savner at komme retur til hovedhistorien eller sine ynglingskaraktere.

Bogen bliver et par steder en anelse for grotesk til min smag. Der er lidt for mange klamme, og efter min mening unødvendige, detaljer om død og forrådnelse. 

Så selv om dette ikke er min ynglingbog i serien, så glæder mig stadig utroligt meget til at læse sidste bog i serien og se hvor det hele ender.

- Yvonne 

Bøgerne er udgivet på forlaget Tellerup. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...