tirsdag den 7. november 2023

Galakseæderen af Mikkel Wendelboe

Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

Et hæsblæsende punktum i en ligeså hæsblæsende trilogi.

Der bliver bestemt ikke sparet på de rappe bemærkninger og aktionfyldt indhold og bogen lever på mange måder op til de to første bøger i serien.

Der var dog også enkelte hændelser i handlingen som trækker lidt ned i den samlede læseoplevelse. Flere steder i bogen så dukker karakterer pludseligt op, fx skurken som befinder sig på et ellers hemmeligt rumskib, en forsvundet planet, som har været væk i generationer, og som pludselig bliver mødestedet for et stort opgør med flere grupperinger. Jeg ville sådan ønske at forfatteren havde brugt en 50-100 sider mere på bogen og fået den slags pop-up karakterer skrevet mere troværdigt ind i fortællingen. 

 Ca. midt i bogen er der en scene hvor Stacy og Emilia finder Kra'koums hjerte. Jeg ved godt at det er almindeligt for forfattere at "låne" fra hinanden, men for mig mindede scenen lige lovligt meget om slutningen af Harry Potter og de vises sten. 

Nå det så er sagt, så har bogen også masser af gode detaljer. Stacy som er lige så rapkæftet som altid, viser sine bløde sider. Emilia vokser meget i løbet af handlingen og slutningen var godt skruet sammen. 

Alt i alt en god læseoplevelse og jeg vil fortsat anbefale denne bogserie til store og mellem rumpirater derude 🚀

 -Yvonne 

Bogen er 3. og afsluttende bog i serien Skæbnekløver og er udgivet på forlaget Krabat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...