torsdag den 12. september 2024

Den fjerde Konveks af Morten Gottschalck

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerne

Bevæbnet med papir, blyant og en terning er læseren et medlem af tyvebanden Peberrødderne og her gælder det om at være både heldig, snu og dygtig, hvis man vil gennemføre og vinde konkurrencen Den fjerde konveks som afholdes af Tyvenes Laug.  

Jeg er vild med at spilbøger i disse år har fået et comeback, for læseoplevelsen er en skøn kombination af fantasy, spændende historier og terningespil. 

Denne bog lægger flere lag oveni den klassiske spilbogsoplevelse, for ud over at kæmpe med terninger undervejs, skal der ligeledes rulles terninger for særlige færdigheder. Dertil kommer at bogen kræver at der læses opmærksom undervejs, da gennemførelse nogle gange består i, at man skal trække en bestemt tal fra eller lægge til i et senere afsnit når der sker en bestemt begivenhed. 

Mit eget eventur som tyv behøver vi så til gengæld ikke tale så højt om 😬 Jeg har været fuldt af lige dele uheld og dårlige beslutninger, og på et tidspunkt opgav jeg fuldstændig værdigheden og sad med adskillige markeringer i bogen til afsnit jeg eventuelt kunne gå tilbage til i tilfælde af pludselig død 🫣 Bogen har med andre ord masser af genlæsningsværdi. 

En kæmpe anbefaling herfra til en gennemført spilbog egnet for både nybegyndere og den mere garvede læsetyv 🧐

- Yvonne

Bogen er udgivet på forlaget DreamLitt og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Carl og Dulla og alle løgnhistorierne af Carl Quist Møller

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner Bogen handler om bydrengen Carl der bliver sendt på bondegårdsferie på Venø. Her møder han Dulla.  Denne bog ...