fredag den 16. oktober 2020

Mirja 3 - Skovens gåder af Gunvor Ganer Krejberg


Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Dette er 3. bog om alfepigen Mirja og hendes venner. I denne bog skal Mirja til fest. Til festen skal de opklarer hvem der i bog 2 førte Bufo og Tritu over hekseringen og ind i alfebyen. Mirja bliver nervøs for det var jo hende som ved et uheld havde ført dem ind i byen.

Mirja går ud til sine venner som laver nogle flotte festvinger til hende. Så skal de til fest og der er masser af lækker mad. Mirja har taget sin drømmesten med, fordi hun tror at Felix kommer til festen så hun kan give stenen til ham. 

Til festen er der et gådeløb. Mirja kommer på hold med Felix, men det er et trick som Bella har lavet, så i virkeligheden er Mirja ikke på hold med Felix. Mirja bliver sur og løber i stedet gådeløbet sammen med sine venner Pelle og Sibbo. Under løbet møder Mirja Lissa og de bliver uvenner så Mirja skubber Lissa i mosen. Alfer kan ikke svømme og Mirja fortryder at hun har skubbet for hun vil jo ikke slå Lissa ihjel. Mirja redder Lissa.

Jeg kan godt lide bogen fordi den er spændende og lidt uhyggelig. Jeg glæder mig til at læse bog 4, fordi jeg gerne vil vide om Mirja tør fortælle at det var hende som lukkede Bufo og Tritu ind i alfebyen.

Sarah 8 år 🧚‍♀️

Bogen er flot illusteret af Rebecca Bang Sørensen og udgivet på forlaget Gyldendal. 




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Havets kæmpe af Katja Brandis

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Tiago, som et en seawalker. Det betyder at han kan forvandle sig selv ind til et havdyr. Ti...