torsdag den 3. juni 2021

De III udvalgte af Paul Anthony Sørensen

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Bogen handler om 3 drenge der er bedste venner. Drengene har fundet et skrin og da de sover sammen åbner skibet sig og der åbner en port til en ny verden. 

Inden i den nye verden er de 3 drenge blevet voksne. Bjørn, som er en af vennerne, har fået en evne som gør at han er bom-stærk💪. Eliot kan magi🧙‍♂️ og Seb kan “tale sig ud af” det meste🤝. Hver gang drengene falder i søvn i deres egen verden, ender de i den ny verden Mogthunheim. 

I Mogthunheim er der en ond person som prøver at blive konge. Han hedder Liarn. Liarn har stjålet kongens datter og kongens magiske sværd som kan skæbne mellem sandhed og falskhed. Liarn lyver overfor kongen.  

Sammen skal de 3 drenge forhindre Liarn i at blive konge i Mogthunheim og for at kunne klare det, har de brug for alt den hjælp de kan få.

Jeg synes bogen er spændende og god fordi der er meget kamp. Jeg kan bedst lide Bjørn fordi han er bom-stærk. Pas på side 55 - den er lidt klam🤮. Du skal læse bogen hvis du godt kan lide en bog om venskab.

- Mads 10 år

Bogen er udgivet på forlaget HoneyBadger og er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...