søndag den 13. juni 2021

Den usynlige krig af Boris Hansen

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Der findes mange gode bøger (heldigvis). Men der findes kun en håndfuld eller to som formår at springe rammerne - En elite gruppe af bøger som både er gode, endda rigtig gode, og som samtidig er nytænkende og anderledes på den helt rigtige måde. Den usynlige krig er en del af denne elite.

Bogen følger en gruppe af fiktionsagenter hvis opgave det er at rejse ind i bøgerne for at ændre eller rette op på handlingen. Vores helte består af en meget blandet gruppe af karakterer, hvor der er plads til alt fra aktionfiguren, til læsenørden, the cool kid, den smukke pige, it-eksperten og eks-spionen m.fl.

Boris Hansen kan skrive spænding så siderne flyver afsted og man sidder på kanten af stolen hele vejen, men bedst af alt, så kan han skrive troværdige og komplekse karakterer. Lige som man tror at NU har man luret en karakter, så flipper historien og det gør bogen til en vild rejse for læseren.

Konceptet med fiktionagenter der rejser ind i bøger betyder, at ud over at have skrivet en super god sci-fi bog, så har forfatteren skrevet dele af en troværdig YA, en tåkrummende romance og en uhyggelig horror bog. Hvordan man gør noget sådan som forfatter, komplet med skift i skrivestil, fortællersprog og tempo er mig uforståeligt. Jeg kan kun konstaterer at det fungerer 100%.

Bogen har mine absolut varmeste anbefalinger - LÆS DEN HER BOG; NU! Du vil ikke fortryde.

- Yvonne

Bogen er første del af serien Tavse Verdener og er udgivet på forlaget CarlsenPuls.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...