onsdag den 9. juni 2021

Salamandergraven af Mette Finderup

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Holdet A.S.P.E. er på vej hjem fra en mission og så hører de nogen råbe efter hjælp nede fra en grotte. Det viser sig, at ham der råber efter hjælp er en fra Silvius gamle liv som grevesøn. Han hedder Konrad.

A.S.P.E. hjælper Konrad fordi ellers så truer Konrad med at afsløre Silvius overfor hans forældre som tror at han er død. Konrad prøver at få fat på en skat. De går ned i salamandergraven for at finde skatten, men de synes det er underligt at der ikke er nogle fælder. De finder lig på vejen. Nede i skatkammeret er der det som Konrad ledte efter - det er en krone. De bliver nød til at vække salamanderdronnigen for at få fat på kronen som sidder på hendes hoved. 

De vækker salamanderdronningen, hun er sød og beder Konrad om at give hende kronen tilbage. Konrad prøver at stjæle kronen, derfor sender salamanderdronningen sine vagter efter ham. A.S.P.E. løber ud for at redde Konrad. De får fat på Konrad og får ham tilbage til dronningen. 

Salamanderdronningen siger, at hun vil slippe dem fri, hvis de lader én fra holdet blive tilbage hos hende. Hvis du vil finde ud af hvordan A.S.P.E. klare det så læs selv bogen....

Jeg kan godt lide at Salamanderdronningen er sød på en måde og at det er Konrad som skaber problemerne og ikke dronningen. 

Mads 11 år.

Bogen er illustreret af Christian Guldager 

Bogen er fjerde bog i A.S.P.E. serien og er udgivet på forlaget Alvilda.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...