torsdag den 19. august 2021

Obsidio af Amie Kaufman og Jay Kristoff

 


Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Enhver historie har brug for sine helte og sine fjender. Og enhver historie har brug for et monster...

Hændelserne og karaktererne fra de 2 første bøger i serien flettes på fremragende vis sammen i denne 3. og afsluttende bog i serien. 

Kady, Ezra, Hanna og Nik begiver sig tværs igennem galakse - tilbage til der hvor det hele startede. Tilbage til Kerenza. 

Forude venter en kamp for overlevelse, en kamp mod tiden og en kamp for retfærdighed.

Denne bog er sci-fi, men den er også meget mere. Det er en bog om kærlighed. En bog om hvad mennesker under pres kan klare, og vil gøre - for hinanden og imod hinanden. En bog om den menneskelige psyke og om de moralske værdier som kan findes indenfor det militære system.

AIDAN spiller igen en vigtig rolle i historie - supercomputeren som både kan redde dem alle via sin overlegne intelligens, og som kan træffe gruopvækkende valg baseret på simpelt matematik.

Jeg nød hvert et minut i selskab med denne bog, karaktererne, historien og slutningen. Intet var forudsigeligt og alt var alligevel helt præcist sådan som det måtte være.

Denne bog har mine varmeste anbefalinger. 

Bogen er hørt som lydbog via appen Libby - Bogen er indlæst “With a fuld cast”, hvilket gør oplevelsen ekstra intens. Så hvis du overvejer denne bog, så vil jeg anbefale dig at prøve denne særlige læseoplevelse.

- Yvonne

Bogen er 3. og sidste del i serien af The Illuminae files.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du så være stille af David Sundin

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner   Forfra. Igen. Det er min tur nu! Kan en børnebog blive en yndlingsbog allerede første aften? Svaret er: Ja. ...