torsdag den 19. august 2021

Seawalkers 1 - Farlig fremtoning af Katja Brandis

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Bogen handler om Tiago. Han må ikke bade i havet, men en dag pjækker Tiago fra skole og tager alligevel ud og bader. Så sker der noget mærkeligt. Tiagos hud begynder at blive grå. Tiago går først op af vandet da han er normal igen. 

Han fortæller det til sin onkel da han kommer hjem igen. Tiagos onkel fortæller, at det er fordi Tiago er seawalker. Det betyder, at han er halvt dyr og halvt menneske. 

Tiago kommer over på en seawalker skole. Tiago er kun på skolen i to uger, fordi hans onkel ikke har penge til at betale for skolen. Tiago vil nu selv prøve at finde en løsning, så han kan gå på skolen. Hvis du vil vide om det lykkedes så skal du læse bogen.

Jeg kan godt lide bogen, fordi jeg godt kan lide at den minder lidt om woodwalkers bøgerne. Forskellen er bare, at det her er vanddyr og at det andet var landdyr. Jeg kan også godt lide at Carag kommer på besøg.

- Mads 11 år

Bogen er første del i serien om Seawalkers og er udgivet på forlaget Straarup & Co.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du så være stille af David Sundin

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner   Forfra. Igen. Det er min tur nu! Kan en børnebog blive en yndlingsbog allerede første aften? Svaret er: Ja. ...