mandag den 13. juni 2022

Max 4 bogstaver nr. 7 og 8 af Kirsten Ahlburg

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Endnu 2 bøger i serien Max 4 bogstaver er landet. Denne gang skal vi ud og lede efter en forsvunden kat og så skal vi en tur på landet, hvor pigen Lea får en ged.

Bøgerne er læst sammen med Katrine på 8 år. Jeg kan mærke en tydelig forbedring på Katrines læseevner fra da vi læste de første af bøgerne i serien og til nu. 

Bøgernes stærke side er som altid at de har en indholdsrig historie skrevet med masser af de helt lette og korte ord. Forfatteren, som er den ukronede dronning af letlæsningsbøger i Danmark, formår nemlig gang på gang, at sammensætte sine historier, så de både indeholder masser af gentagelser i de benyttede ord, og en historie med en klar indledning, handling og afslutning 👍

Bog 7 - Lea får en ged er illustreret af Pernille Mühlbach, og bog 8 - Puks kat er væk er illustreret af Kamilla Heinze. Fælles for begge bøger er masser af skønne klare farver.

Bøgerne er udgivet på forlaget Elysion og er en del af Max 4 bagstaver serien.

Bøgerne er modtaget som anmeldereksemplare. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Slut Put Godnat, Disney prinsesser, forlaget Carlsen

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  9 korte godnathistorier centeret omkring soveritualer. Fortællingerne fungerer super godt som godnatlæsning ...