fredag den 18. november 2022

The Hawthorne Legacy - Testamentet af Jennifer Lynn Barnes

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Spillet fortsætter, men indsatsen øges.

Afsløringerne fra slutningen af første bog i serien sender Avery og Hawthorne brødrene ud på endnu en gådejagt og denne gang er det ikke kun penge som er på spil. 

Avery er ved at vende sig til livet som mangemillionær, men savnet af bl.a. bedsteveninde fylder. Heldigvis dukker Max op i historien og bringer med sin jordnære facon historien lidt ned på jorden igen.

Avery er splittet mellem sin tiltrækning til 2 af Hawthorne brødrene, og store dele af bogen får derfor et romantisk tema.

Ligesom med forgængere vil jeg rose det høje tempo i fortællingen, spænding  intriger, afsløringer - Det går stærkt og det er virkeligt spændende uden at blive forudsigeligt.

Sproget er flydende, karakterene mange og interessante og jeg ser meget frem til at afslutningen udkommer på dansk. 

Ud over at være en rigtig god bog, så er bogen også fantastisk smuk at se på. Med sin flotte farve, detaljerede forside og sprayed edges, så er den en fryd for øjet i enhver bogreol 🤩

En anbefaling herfra. 

- Yvonne 

Bogen er anden del af serien The Inheritance Games og er udgivet på forlaget Gutkind. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...