torsdag den 1. juni 2023

Dobbeltfejl af Anne Mette Kirk

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Da en video med seksuelt indhold deles på den lokale skole sætter det gang i en lavine af begivenheder. For videoens medvirkende er 3 drenge fra 5 klasse og spørgsmålet om hvorvidt der er tale om drengestreger eller overgreb er ikke så lige til at besvare. 

Bogen viser med alt tydelighed hvor let det er at sætte hinanden i bås uden forud herfor at spørge nysgerrig ind.

Kan et venskab holde når den enes søn er den andens søns gerningsmand? Kan et ægteskab holde når den fælles virksomheds økonomi er truet? Kan teenageren som råber op om bæredygtighed i virksomheden gemme på mere under det kamplystne ydre?

Anne Mette Kirk skriver sine karakterene og deres handlinger yders troværdigt. Læseren inviteres helt ind hvor livet gør ondt, hvor kærligheden brister og hvor savnet og mistilliden bor. 

Denne er en bog er en fortælling jeg vil huske længe efter at sidste side er vendt. Måske fordi jeg selv er mor til børn i den alder, måske fordi også jeg kan dømme folk for hurtigt, men mest af alt fordi bogen er fabelagtig godt skrevet. 

Mine absolut varmeste anbefalinger. 

 - Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Slut Put Godnat, Disney prinsesser, forlaget Carlsen

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  9 korte godnathistorier centeret omkring soveritualer. Fortællingerne fungerer super godt som godnatlæsning ...