onsdag den 13. september 2023

Forvandlingen af Line Wenzel

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Karakterudvikling i særklasse i en videnskabelig setting. 

Aden og Nia undersøger fortsat kollapset på domhuset, samtidig med at mafiaen og den mystiske livseliksir spøger i baggrunden. 

Dertil kommer en række udfordringer for deres forhold, bl.a. et sæt forældre med en lidt gammeldags tilgang til tingene, samt Adans nyfundne magiske evner.

Academia universet fangede mig fra første bog - Vi befinder os delvist i en velskrevet universitetsverden, delvist i en mafiasetting og samtidig så er det hele krydret med magiske elementer. Det fremstår nytænkende og jeg håber på at forfatteren vælger at genbesøge dette univers igen senere i sin forfatterkarriere.

Forfatteren fortjener stor ros for særligt Nias karakterudvikling her i 3. bog. Fra at være en lidt for pligtopfyldende ung pige, er hun gradvist gået over til at være en meget stærk personlighed, som balancere mellem ambitioner, moral, videnbegærlig og romantiske følelser. 

Jeg var personligt mest fanget af sidste halvdel af bogen - Aden og Nia skal her træffe nogle vigtige beslutninger hver især.

- Yvonne 

Bogen er 3. og afsluttende del af serien Academia. Bogen er udgivet på forlaget Tellerup og er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du så være stille af David Sundin

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner   Forfra. Igen. Det er min tur nu! Kan en børnebog blive en yndlingsbog allerede første aften? Svaret er: Ja. ...