onsdag den 10. november 2021

Stormtid af Rikke Havner Alrø

Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner 

Dette er en bog med masser af kærlighed, magiske væsner og tidsrejser. 

Vi følger ellepigen Maren som arbejder for tidsrejsefirmaet Urtid. Maren er dygtig til sit job, men da hun en dag møder den eneste ene i form af troldmanden Esben begynder hun at stille kritiske spørgsmål.

Maren hvivles ind i en kamp mellem ellefolk, hekse og troldmænd. Men hvem kan hun stole på, når det virkeligt gælder og er hun kraftfuld nok til at redde sin elskede. 

 Hovedpersonen Maren som i bogen er 32 år, har desværre en væremåde og et sprog som minder mest om en sur teenager. Siderne flyder over af unødigt mange sure bemærkninger, smarte engelske udtryk og bandeord. Maren er gennemgående bare irriterende at høre på og være i nærheden af - lidt et uheldig karakteristika hos en hovedperson. 

Maren og Esbens forhold fremstår noget usundt og urealistisk. De er fra første øjeblik helt afhængighed af hinanden - ud over enhver selvstændig tankegang. Læg dertil konstante sexscener på op til 3 timers varighed og et kvalmende forbrug af kælenavne som "skat" og "din mage for evigt", og så står jeg af.

Alt i alt er konklusionen - Dette er ikke en bog for mig. Men det betyder jo ikke nødvendigvis at den ikke er noget for dig. Vi er jo heldigvis ikke ens i vores smag. 

- Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Superlux og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...