mandag den 29. november 2021

Jeg overlevede Pompejis ødelæggelse år 79 af Lauren Tarshis


Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om Marcus der er slave og savner sin far. Marcus´s far er blevet solgt, så nu ved Marcus ikke hvor hans far er. En dag skal Marcus ud og vaske sin herres tøj og der møder han gladiatorene der skal til Gladiatorkampen om aftenen. Iblandt gladiatorene ser Marcus sin far. Marcus løber hen til sin far og de krammer. Den mand som hans far blev solgt til, kommer og siger at Marcus ikke skal komme her og stoppe sin far og så bliver Marcus sent væk fra sin far igen. 

Marcus ved at det er vigtigt at han prøver at komme tæt på sin far igen og forsøger at skaffe ham ud, så de sammen kan flygte og OVERLEVE.

Jeg kan godt lide bogen, fordi den kom med lidt viden jeg ikke viste. Fx at en vulkan kan opstå fra et bjerg som stadig har en top - så ryger toppen bare af når vulkanen går i udbrud.

- Mads 11 år

Bogen er udgivet på forlaget Gads Børnebøger og er en del af serien “Jeg overlevede”. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...