mandag den 14. marts 2022

Havfrueskolen af Lucy Courtenay

 Anmeldelse 3,5 ud af 5 stjerner

Bogen handler om en havfrue som hedder Martha der skal starte på skolen Sølinda Fosse. Der er en havfrue som hedder Olga som ikke kan lide Martha. Martha får en god ven det heder Perle.

I starten går det ikke så godt og Martha bliver sendt til skoleinspektøren. På et tidspunkt bliver Olga væk og Martha vil finde hende. Så Martha tager en søhest og ridder afsted. Martha og Perle finder Olga ved østlagunens klipper, hvor hun er fanget. De får hende fri og de bliver allesammen gode venner.

Jeg synes bogen er god, fordi den handler om at selvom en er ond mod en anden, skal man altid hjælpe, fordi så kan man blive gode venner og måske en dag lege sammen. I bogen bliver Martha behandlet dårligt af en klassekammerat ved navn Olga, men en havfrue som hedder Perle er sød og hjælper Martha og til slut så bliver de gode venner.

- Sarah 10 år.

Bogen er illustreret af Sheena Dempsey.

Bogen er første del af serien om Havfrueskolen og er udgivet på forlaget Bolden. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den barske sandhed om Thor + Loke, bind 1 prøven af Emil Blichfeldt og Søren Tim Nordbo

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Som passioneret fantasylæser og bosiddende i norden, så har jeg helt naturligt læst rigtig mange bøger som ha...