lørdag den 26. marts 2022

Uteria af Eva Egeskjold

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Søger du efter en ægte voksen fantasy serien, med et stort persongalleri, magtkampe, blod og ødelæggelse, men også håb? Vil du udfordres på hvilke magiske væsner du læser om? Og forundres over kompleksiteten i universet, så er dette serien for dig.

Kampen raser mellem dæmonen Vaal på den ene side og Næslandets øvrige beboere på den anden. Lysmagien er blevet svag og Vaals krigere og allierede er mægtige. Kun Næslandsheksene og Jack kan hjælpe. 

Forfatteren skriver formidabelt og universet er uden lige. Det er en fornøjelse fra første til sidste linje. 

Historien er blodig, men det gør den kun mere levende. Der er ikke langt fingre imellem. Krigen er grim og desperation får mennesker til at gøre umulige, usandsynligt og meget dumdristige ting. Det bliver dog aldrig for meget, hvert dødsfald har en betydning, hvert valg har sin forklaring. 

Men der er også håb. Der er venskab og kærlighed. Ny magi spirer og stor heltemod opstår. Men er det nok til at stoppe Vaals hær af udøde?

Jeg kan varmt anbefale bogen.

- Yvonne 

Bogen er 2. del af fantasyserien Vaals hær og er udgivet på forlaget DreamLitt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Enola Holmes 1, Sagen om den forsvundne markis af Serena Blasco

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner En utrolig smuk tegneserie over Nancy Springers bog af samme navn. Sherlock Holmes lillesøster Enola bor samm...