torsdag den 17. marts 2022

Pigerne fra Stjernedalen og dagbogens hemmelighed af Mille Gori

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Bogen handler om tvillingerne Nola og Nete som bor i Stjernedalen. En dag giver en af deres onkler dem en gammel dagbog fuld af eventyr.

Pigerne skal afsted til Cirkus Capatillo i Ungarn. På turen derhen bliver Nete væk. De finder hende igen og så starter deres magiske rejse i Cirkus Capatillo. 

I den dagbog de har fået af deres onkel står der en masse fantastiske eventyr som pigerne har sat sig for at finde ud af om er rigtige. De møder alle cirkusartisterne og de øver med dem fordi de skal være med i forestillingen.

De oplever en masse sammen med cirkusset.

Jeg kan godt lide bogen fordi den er fuld af eventyr og at den handler om at pigerne skal løse dagbogens mysterier. Jeg kan rigtig godt lide de to tvillinger cirkusartister med papegøjerne, fordi jeg også godt kan lide dyr, og fordi de er tvillinger og det er lidt sejt at være tvilling.

- Sarah 10 år

Bogen er illustreret af Peter Bay Alexandersen

Bogen er 2. del af serien om Pigerne fra Stjernedalen. Bogen er udgivet på Politikens forlag og er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Enola Holmes 1, Sagen om den forsvundne markis af Serena Blasco

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner En utrolig smuk tegneserie over Nancy Springers bog af samme navn. Sherlock Holmes lillesøster Enola bor samm...