onsdag den 2. marts 2022

Sumpbaronens rejse af Christina E. Ebbesen

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner

Bogen stærkeste side at uden tvivl beskrivelserne af fordommes betydning og de forviklinger der kan ske når to kulture møder hinanden.

Gavin er menneske og baron, Robin er elver og på flugt. Gavin er vokset op i et samfund hvor homofobi er normen, Robin er homoseksuel. Da de to tilfældigt møder hinanden er det starten på en masse forviklinger og et venskab ud over det sædvanlige. 

Bogen er meget dialogbaseret og forfatteren er da heldigvis også rigtig godt til at skrive troværdige og interessante dialoger. Jeg savnede dog lidt mere handling undervejs. For selv om jeg meget hurtigt kom til at holde af begge hovedpersoner, så blev bogen til tider lidt kedelig.

De passager i bogen hvor menneskers og elvers forskelligheder bliver beskrevet, og hvor hadet mellem de to befolkningsgrupper kommer frem, står meget stærkt, og det er let at drage paralleller til virkelighedens verden.

- Yvonne

Bogen er første del af fantasyserien Til Aretz´ ende og er udgivet på forlaget Ulven og Uglen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den barske sandhed om Thor + Loke, bind 1 prøven af Emil Blichfeldt og Søren Tim Nordbo

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Som passioneret fantasylæser og bosiddende i norden, så har jeg helt naturligt læst rigtig mange bøger som ha...