søndag den 28. august 2022

Dødsrejsen til Hels klint af Christian E. Christiansen

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Sværd og Trolddom kombineret med Escape-game 👍

For læsere af de klassiske Sværd og Trolddom bøger vil denne bog vække posetive minder. Bevæbnet med papir, blyant og 2 terninger finder du din styrke, kamptalent, holder styr på genstande i din rygsæk osv. 

Du er helten i dit eget eventyr og du sendes på mission sammen med dine 2 venner. I bevæger jer ind i fjendeland og her møder i monstre og andre kamplystne modstandere som I enten skal bekæmpe eller overliste. 

Bogen har et interessant ekstra lag, idet der undervejs opsamles genstande med særlige numre. Disse genstandes numre skal så senere bruges for at overleve og komme videre til de rette afsnit i historien. 

Bogen har også visuelle gåder, dvs illustrationer hvor løsningen på hvilket afsnit man skal bevæge sig til, er gemt i illustrationen.

Jeg nød at læse bogen. Den er spændende, indeholder plottvist og har et godt tempo/fremdrift. 

Overlevede jeg første forsøg på at læse bogen til ende? Nej. 2. forsøg? Næ. Og heller ikke 3. Til sidst snød jeg lidt 😅 Det her er bestemt en bog der tåler en genlæsning for mit vedkommende 😉 og til alle jer andre skal lyde - prøv den 😊 Måske er du klogere og heldigere end jeg, og klare gennemlæsningen i første forsøg 🤞

- Yvonne 

Bogen er 1. del af serien I Ragnaroks aske og er udgivet på forlaget Esgaro. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Havets kæmpe af Katja Brandis

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Tiago, som et en seawalker. Det betyder at han kan forvandle sig selv ind til et havdyr. Ti...