torsdag den 25. august 2022

Påfugl af Ane Bjørn

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Perfekt børnebog!

Det er måske farligt at erklære noget for perfekt, men vi vil alligevel vove pelsen her (eller måske er det nærmere fjerene vi vover), når vi siger, at denne billedbog kan alt det, en god børnebog skal kunne. 

Historien går lige i hjertet. Jeg fik simpelthen kuldegysninger unden oplæsningen, fordi fortællingen er så fin. Håbet og drømmene hos drengen Mono, i kombination med omsorgen og forståelsen hos faderen (som ender med at sy hele natten). Det er simpelhen så fint.

Bogen er meget smukt illustreret, særligt fuglemanden og udtrykket af glæde og forventning i ansigterne på børnene, er meget flot lavet. De smukke illustrationer af fjer hele vejen igennem - bogen er et lille kunstværk. 

Moralen i bogen er også smuk - Vi har alle lov til at være lige dem vi er, inderst inde og uden på. Smukke, unikke og helt vores egne.

Bogen er læst højt for børn i alderen fra 4 til 10 år. Alle er enige. Det her er en rigtig god bog. Vores varmeste anbefalinger. 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...