onsdag den 28. september 2022

Karma og Janar 1 og 2 af Zelda Falkeøje

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Bøgerne handler om Karma og Jonar. Deres forældre er fjender, men de to børn bliver alligevel venner.

Stjernedragen, som er ond, vil have alt stjerneglød så den kan flyve. Stjernedragens håndlangere er lige ved at fange enhjørningen Remus. Jonar har sit trofaste kint (et dyr) med overalt.

I anden bog bliver de fanget og sat i bur. De slipper fri og skal afsted for at aflevere noget...

Bøgerne er gode og spændende fordi at børnene bliver venner selvom deres forældre er fjender og de kommer ud på eventyr. Jeg kan også godt lide at der er fantasidyr med i bøgerne. 

Terningerne er virkelig flotte og det giver en stor del til fortællingen, fordi der er ting man kun kan se på billederne og som ikke findes i teksten. 

Jeg glæder mig til de næste bøger i serien og til at finde ud af hvad der sker, og hvilke eventyr de kommer ud på, og hvilke dyr de møder.

Jeg synes at det er sjovt at forfatteren er med i bog to og det giver en god del til bogen. Forfatteren hjælper dem på vej. Karma og Jonar tænker på forfatteren og på hvordan de kan slippe hende fri fra stendragen.

- Sarah 10 år.

Bøgerne er udgivet på forlaget Carlsen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...