torsdag den 13. juli 2023

De hemmelige ting i dragernes land af Jon Kabell

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Kendetegnet for en god "finde bog" er at man slet ikke kan lade være med at "lege med" 😊 Efter at have haft denne bog med i sommerhuset har vi kunne konstatere at sådan en bog er De hemmelige ting i dragernes verden, for ud over at være læst at Sarah, Katrine og Elisa på 11, 9 og 4 år, så tiltrak bogen sig også opmærksom fra storebror Mads på 13 og fra vores gæster som "liiiige måtte" bladre lidt i bogen 🥳

I bogen, som er meget flot illustreret, skal læseren på hver dobbeltside finde forskellige ting på illustrationerne fx 7 æg, 8 drager, 8 vinduer osv. Hver side har også en hemmelige ting som er særligt svært at finde fordi den er meget lille.

Bogen er bygget op som en fiktiv faktabog om dragejægeren Bertram som rejser rundt og studerende og tegner dragernes liv.

Bogen er udgivet på forlaget Lamberth og den og resten af serien om De hemmelige ting får vores absolut varmeste anbefalinger. 

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du så være stille af David Sundin

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner   Forfra. Igen. Det er min tur nu! Kan en børnebog blive en yndlingsbog allerede første aften? Svaret er: Ja. ...