søndag den 26. juli 2020

Stjernevenner 2 - Ønskefælden af Linda Chapman



Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

En dag kigger Maja ind i fremtiden ved brug af sin magi. Hun ser nogle forfærdelige ting ske. Men Maja kan ikke se hvem det kommer til at ske imod, men til sidst ser hun, at det vil gå ud over Majas ven Lotte. Maja vil ikke sige noget til Lotte, for hun vil ikke bekymre hende.

Næste dag i skolen så sker noget af det Maja har set i sine fremtidssyner mod Henriette. 

Maja vil gerne mødes med Lotte, Sanne og Inge på stranden. Det skal være hemmeligt for ingen kender til deres magi. Pigerne mødes på standen og fortæller deres stjernedyr om ulykken på skolen. Majas ræv siger, at Maja skal se nutiden med sin magi. Maja ser Lisa klatre i et klatrestativ og at Lisa bliver ramt af noget på hånden og falder ned. Det passer med det Maja har set tidligere i sine fremtidssyner. 

Skovkatten og Inge kan skyggerejse, så de finder ud af at ulykkerne skyldes en havenisse.

Ude i skoven kommer en rytter galopperende. Rytteren falder af hesten og hesten rider næsten Lotte ned, men Lotte bruger sin magi så hun ikke bliver ramt af hesten. 

Til slut bekæmper pigerne havenissen og det skyggemonster som var inden i. Inge sender monsteret tilbage til skyggeverdenen. 

-Sarah 8 år

Bogen er 2. del af serien om Stjernevenner og udgivet på forlaget Gads børnebøger. Bogen er på ca 150 sider inkl enkelte sort/hvid illustrationer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...