lørdag den 22. januar 2022

Terra Ultima af Raoul Deleo

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Bogen er fremstår som en videnskabelig afhandling om opdagelsen af et eksotisk og ukendt kontinent fyldt med et farvestrålende dyreliv.

Bogen er fuld udstyret med kort og beskrivelse af findesteder for dyrene og deres særlige karakteristika. Dertil kommer en uddybende forklaring om ekspedition og de hændelser der er fundet sted der.

Bogens stærkeste side er helt sikker de utroligt flotte og fantasifulde illustrationer. Dyrene er både genkendelig og helt nyskabende - fx. en kombination mellem en hvalros og en gorilla, eller en fisk og en mus. Det er en fryd for øjet hele vejen igennem. 

Selve tekstdelen i bogen er dog noget snørklet skrevet og er derfor ikke særligt egnet som børnebog. Vi valgte undervejs at springe lidt i teksten for at børnene kunne bevare koncentration.

Bogen er læst selv af Mads på 11 år, og læst højt for Sarah på 10 år og Katrine på 8 år. Alle børnene er enige om, at det her er en af de flottede bøger vi nogen side har læst.

Bogen er udgivet på forlaget Forlæns.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...