torsdag den 27. oktober 2022

Arven fra Villa Evie af Anna Ruhe

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

En længe ventet afslutningen på en god børnebogsserie.

Edgar truer stadig Villa Evie og dens beboerne. Luzie, Mats og deres venner prøver på at finde en løsning som kan beskytte Duftapoteket, men de er ikke enige om hvor vidtgående midler der skal tage i brug. 

Jeg har før rost serien om Duftapoteket og vil også gerne fremhæve særligt de første bøger i serien som virkeligt gode og nytænkende. 

Hen i mod afslutningen af bogserien gås der dog desværre lidt væk fra duft-magien og over på mere fokus på det særlige sentifleur talent, som i denne bog uddybes med evnen til også at påvirke tanker og læse følelser. Jeg havde desværre lidt en oplevelse af, at de nye evner ikke rigtig passede ind i det oprindelige set-up og blev derfor aldrig rigtig fortrolig med denne udvikling i serien. 

Dette er stadig en bogserie jeg varmt kan anbefale, også selv om afslutningen desværre kun formår at blive en middel læseoplevelse. 

- Yvonne 

Bogen er flot illustreret af Claudia Carls. 

Bogen er 6. del af serien om Duftapoteket. Bogen er udgivet på forlaget Straarup & Co og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...