onsdag den 26. oktober 2022

Den første kat i rummet åd pizza af Mac Barnett og Shawn Harris

 Anmeldelse 4,5 ud af 5 stjerner 

En ægte familietegneserie 🤪 Denne bog er først læst af Sarah på 10 år, hun giver bogen 5 stjerner, og i kan læse hendes anmeldelse herunder. Derefter har Katrine på 9 år "læst" tegneserie udelukkende via illustrationerne. Katrine giver også bogen 5 stjerner og hendes anmeldelse er flettet ind i afsnittet "bogen er god fordi" herunder. Derefter har både jeg selv og derefter Mads på 12 år læst bogen. Vi giver begge tegneserien 4 stjerner - således nås en fællesrating på 4,5 stjerne. Fælles for os alle er, at vi meget håber at der kommer en 2er.

Bogen handler om at månen er ved at blive spist af rotter og derfor sender menneskerne en kat op til månen som skal redde månen. Katten møder en robot og en dronning som hjælper katten.

Det er en farlig rejse og katten får næsten ikke noget pizza 😳

Bogen er god. Det sker en masse spændende og sjove ting, fx at de møder en trold/jeti som giver dem sin pels til at lave jakker af og så fryser jetien selv bagefter.

Tegnestilen er grov med fokus på humor. Fortællingen bliver indimellem lidt underligt, men alligevel bevares den røde tråd. 

En anbefaling herfra.

- Yvonne, Mads, Sarah og Katrine. 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...