tirsdag den 19. januar 2021

Mesterens falske spil af Anna Ruhe

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Endnu et dejligt eventyr med børnene Luzie, Mats og Benno fra Duftapoteket i Villa Evig. 

I denne bog tager Luzie og Mats til Paris for at holde øje med De Evige, og deres produktion af en duft som potentielt kan betinge hele verden. I paris møder de den smukke pige Elodie og hendes onde far Syrell de Richemont. 

Luzie og Mats venskab bliver sat på prøve, særligt da Mats pludselig ser ud til at falde for den smukke Elodie. Luzie søger svar på hvorfor hun er sentifleur, og hvordan hun skal forvalte dette særlige talent. Og da problemerne ser allerværst ud for Luzie og Mats, får de hjælp fra en uventet kant.

Jeg er vild med serien om Duftapoteket. Historierne, karaktererne og særligt det skønne magisystem med flygtige og evige dufte. Og så er bøgerne jo små kunstværker i sig selv med de flotte illustrationer lavet af Claudia Carls.

- Yvonne 

Dette er 3. bind i serien og bøgerne er alle udgivet på forlaget Straarup & Co. Der er planlagt i alt 6 bind i serien, og 4. bind er netop udkommet på dansk.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Havets kæmpe af Katja Brandis

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Tiago, som et en seawalker. Det betyder at han kan forvandle sig selv ind til et havdyr. Ti...