søndag den 24. januar 2021

Skygger i mørket af Christian Engkilde

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Sebastians klasse skal besøge en klosterruin. Her får de fortalt en historie om en munk som er blevet dræbt i en brand. Klassen skal nu lave et rollespil om historien om munken. Mens de laver rollespil, så falder en mand ned fra en stige. Manden siger, at han er blevet skubbet. 

Der startet en ny dreng i klassen. Han er blind og Sebastian bliver bedt om at hjælpe drengen som hedder Thomas. 

Der begynder at ske mærkelige ting omkring Sebastian. Onde ting som Sebastian får skylden for. Jakker der bliver vælger ned, en rude som bliver smadret osv. 

Thomas kan se skygger. Sebastian og de andre fra klassen kan ikke se skyggerne. Der er en ond skygge som halter - det er den døde munk fra klosteret.

Sebastian og Thomas vil prøve at få den onde skygge til at gå væk. Det er ikke let, fordi det kun er Thomas som kan se skyggen. Sebastian har læst på internettet, at man kan få skygger til at gå væk med positiv energi.

Jeg synes bogen er god, hvis man gerne vil læse en bog som er uhyggelig og spændende, men alligevel ikke alt for meget uhyggeligt. 

Jeg synes bogens forside er lidt for uhyggelig - men selve bogen er rigtig god.

Mads 10 år.

Bogen er første del i en trilogi og er udgivet på forlaget Silhuet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Midnatsbiblioteket af Matt Haig

 Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner  En let filosofisk roman om multiverset mange mulige liv. Da Nora beslutter sig for at begå selvmord ender hu...