søndag den 10. januar 2021

Pandora Sandstorm af Christian Engkilde

 

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Forestil dig Bruce Willis fra Die Hard - Omdan så dette billede til en 17 årig pige opvokset i vildmarken og så har du en nogenlunde ide af bogens hårdtslående heltinde - PANDORA!

I starten af bogen bliver Pandora og hende ven Alexander taget til fange af en gruppe af skruppelløse Fixere, og dette er kun toppen af isbjerget af de problemer som Pandora kommer ud for i løbet af bogen.

Pandora slipper fri - men Alexander føres væk sammen med 2 mindre børn. Pandora er ikke typen som lader en ven i stikken, så hun vælger at krydse ødemarken på jagt efter et livstegn fra Alexander og de 2 børn.

Pandora får så mange prygl i løbet af bogen, at det er utroligt at hun overhoved kan holde sig oprejst (og ind imellem kniber det da også). Hun bliver bedraget, bestjålet og næsten voldtaget - men formår alligevel at holde modet oppe. Og så uddeler hun også en hel del klø selv.

Bogen er yderst velfortalt og plottet holder hele vejen igennem. 

Forfatteren har skabt et skrammende men også troværdigt fremtidsbillede, og han beskriver menneskers skyggesider uhyggeligt troværdigt. 

Bogen har mine varmeste anbefalinger.

Bogen er 2. del i serien om Pandora og er udgivet på forlaget Silhuet.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.   


    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Havets kæmpe af Katja Brandis

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Tiago, som et en seawalker. Det betyder at han kan forvandle sig selv ind til et havdyr. Ti...