torsdag den 3. februar 2022

Hels rejse, Den 6. Bog om Satan af Signe Fahl

Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner

Tiden er kommet til at de gamle nordiske guder skal slippe taget og lade den nye kriste gud tage over - Men én gudinde har ikke tænkt sig at give op uden en kamp. 

Ynglingscitat fra bogen:

“Døden kender ingen forskel” svarer hun. “Her er alle lige. Høj og lav, kriger og træl, tyv og ærlig mand. Hvad mennesker mener skal straffes, må være deres sag. Det kan jeg ikke tage mig af”

Hel får besøg af Lucifer. Han agter at meddele hende, at hendes tid er forbi og at de dødes rige nu tilhører ham. Hel giver ham kamp til stregen, og får undervejs hjælp af sine søskende Fenrisulven og Midgårdsormen - Men til slut må alle bøje sig for tidernes skiften også en dødsgudinde.

Bogen havde en lidt tung start, og på trods af sine kun 57 sider, var den lidt længe om at komme rigtigt i gang. Men sidste 1/3 var til gengæld formidable - masser af action, men bedst af alt, masser af visdomsord fra Hel.

- Yvonne

Bogen er udgivet på forlaget Kandor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...