fredag den 11. februar 2022

Mig & Mille, Helt i kage af Anne Sofie Hammer og Sofie Lind Mesterton

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

 Mig og Mille handler om en pige det heder Mille. Der kommer en ny pige i klassen som også hedder Mille. De bliver bedste venner og laver mange sjove ting sammen, som fx. at bytte rundt på Cecilies og Milles madpakker, og lave lortekager som i virkeligheden er havregryndskugler.    

Mille og Mille vil drille Milles storebror. Derfor farver de hans kasket sort indeni, så når han tager den på, får han en sort streg i panden. De kommer til at ødelægge hans kæresteforhold, og de laver en video med hr. Hage, som er Milles hage de har klædt ud. De prøver også at gøre Milles storebror barnlig igen, fordi han er blevet så sur og voksen, og det er kedeligt.

Jeg kan godt lide bogen fordi at Mille og Mille finder på en masse sjove ting og laver pranks på både Milles far og Milles storebror. Deres pranks er sjove, men de skaber også problemer, som pigerne må fikse.

Bogen er en blanding mellem en tegneserie og en normal bog. Der er sjove tegninger på alle siderne og det gør bogen alderledes at læse - på en god måde.

- Sarah 10 år 

Bogen er udgivet på forlaget Gutkind og er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...