tirsdag den 15. februar 2022

Tilly og rejsen til Amerika af Anna James

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

 Vær åben for at det umuligt kan ske…

Hvis du er til ægte bogmagi og en fortælling som går lige i hjertet, så må og skal du kaste dig over serien om Den Magiske Boghandel. Her i huset er vi store fans af serien, så da 3. bind af serien dumpede ind af brevsprækken var der rift om hvem der skulle læse bogen først.

Bogen er nu læst af Mads på 11 år, Sarah på 10 år og af mig selv og vi er alle enige om at bogen er fantastisk.

Tilly og Oskar har sat sig for at tage kampen op mod de magtbegærlige Underwood-søskende. Denne kamp bringer dem vidt omkring, både i den fysiske verden og i bøgernes. Særligt børnenes venskab med William Shakespeare tilfører bogen en helt særlig stemning. For gennem dette venskab bliver læseren både introduceret til et par af forfatterens mere kendte skuespil, men i lige så høj grad til en masse guldkorn om, hvorfor bøger og fortællinger kan betyde så uendeligt meget for vidt forskellige mennesker på tværs af tid og sted.

Bogen er, som sine forgængere, finurligt illustreret undervejs, og bl.a. ordrernes vandring over siderne er med til at sætte den helt rigtige stemning.

Det bliver også til et gensyn med Anne fra Grønnebakken og Alice i eventyrland og ligesom sine forgængere er bogen en hyldest til bøger i alt almindelighed.

Vi glæder os allerede til næste bog i serien.

- Yvonne 

Bogen er 3. bog i serien om Den magiske Boghandel og er udgivet på forlaget Harper Collins. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...