tirsdag den 15. februar 2022

Tankespinder af Nicole Boyle Rødtnes

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

 Elvere er hule i ryggen og kan hypnose når de danser. Ravna og Maise er elvere. Deres mor er på flugt fra en jæger, som jagter elvere. Maise og Ravna bor hos Vera som er deres mors veninde. Vera er ikke selv elver, men hun ved godt at Maise og Ravne og deres mor er elvere. 

Ravna bliver forelsket, men det må hun ikke siger hendes mor. Hun er forelsket i Noah. Maise får et mareridt om at Ravna dør. Ravna overhører en samtale og finder ud af, at Maises drøm er et syn. 

Deres mor kommer på besøg. Noah ser hullet i Ravnas ryg og så bliver Ravna nød til at trække mindet ud af Noah. Elvere har forskellige evner, hendes mor kan ændre udseende og Ravna kan gå en i folks sind.

Jeg kan godt lide bogen, fordi at den handler om elvere som er anderledes. Elverne prøver at leve et normalt liv, men det er svært, fordi ingen må se hullet i ryggen. Jeg synes bogen er god og spændende og også lidt uhyggelig når man hører om jægeren som vil fange deres mor.

- Sarah 10 år

Bogen er første del af serien Elverdans og er udgivet på forlaget Alvilda. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...