tirsdag den 29. december 2020

Frostmagi af A. R. R. Møller

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Bogen handler drengen Ult.

Ult og hans far skal ud og kigge til en kanon for at se om den virker. Ved kanonen er der en kongesal, hvor der er nogle frosne døde personer. Ults tip-tip-tip oldefar var konge - men nu sidder han i salen og er frosset sammen med de andre.

Den frosne konge holder en nøgle som Ult tager. Ult finder en låst dør og bruger nøglen til at låse døren op med. Bag døren er der en frossen drage og også et drageæg. De tager drageægget og lægger det på gulvet, men så triller drageægget ned i en lem. Ult følger efter ægget.

Ult finder en frossen pige - det er prinsesse Emma og hun har været frosset ned siden krigen. Ult tør hende op ved at trække i et håndtag. Emma kender stedet og sammen med Ult finder de drageægget - som nu er blevet til en drage. Ult kalder dragen Isvinge. 

Emma og Ult kommer til at slippe en ildgud fri. Ildguden vil ødelægge vikingebyen. Ult og Emma skal nu ud for at finde en vanddrage som kan bekæmpe ildguden. 

Jeg kan godt lide bogen fordi der er drager med. Og monstre. Bogen er spændende, fordi Ult og Emma bliver jagten af skeletter hele historien.  

Mads 10 år 

Bogen er illustreret af Aurora Hansen.

Bogen er udgivet på forlaget Superlux.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...