lørdag den 11. september 2021

Amulet 7 - Ildfuglen af Kaza Kibuishi

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Eventyret fortsætter i samme høje kvalitet som de første 6 bøger i serien. Tempoet er højt, tegnestilen imponerende og vi kommer endnu engang dybere ind i det fortryllende univers som forfatteren har skabt.

Emily og prins Trellis rejser i denne bog ned under havets overflade. Her forsøger de at tilgå “minderne” for på den måde at finde frem til Elverkongens svaghed. Dette betyder bl.a. på et gensyn med Emilys far og en kamp mod “Stemmen”.

Navin og General Pil må tage arbejde som køkkenhjælpere på et luftskib for at få råd til at rejse til Valcor. De jagtes forsat af Elverkongens dusørjægere, men de får hjælp fra en uventet kant. 

Der er masser af action, smukke illustrationer og spænding i bogen.

Denne bogserien er en rigtig “FamilieBog” - Vi har nemlig ikke mindre en 3 store fans her i huset: Katrine som læser bogen udelukkende ud fra illustrationerne. Hun var den første som snuppede bogen, da den ankom med posten, og hun er også den som har genlæst de øvrige bøger flest gange. Min mand, som har en fortid som “manga-fan”, og derfor er fuldstændig vild med både tegnestilen og historien. Og så undertegnet, som allerede nu går og ser frem til, at næste bind udkommer.

-Yvonne

Bogen er 7. del i serien Amulet og er udgivet på forlaget Alvilda. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Enola Holmes 1, Sagen om den forsvundne markis af Serena Blasco

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner En utrolig smuk tegneserie over Nancy Springers bog af samme navn. Sherlock Holmes lillesøster Enola bor samm...