mandag den 13. september 2021

Arven fra Fortiden af Nathali og Bettina Liane

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Sikke en fortsættelse! Det her er simpelhen kræs for fantasyfans.

Igen følger vi livet om bord på skibet Galathea. De to tvillinger Aia og Peter, samt vennerne Samuel, Suki og Henry, kommer ud for nogle drabelige prøvelser i løbet af denne bog. 

Morkinskinna jagter Aia, da en ældgammel profeti fortæller, at hun er tungen på vægtskålen hvis Morkinskinna vil vinde magten. Peter kæmper med at finde sin plads, efter i mange år at have stået i skyggen af sin modige søster, har han nu et brændende ønske om at træde i karakter. Desværre betyder dette at han undervejs træffer han nogle uheldige valg.

Indenfor venneflokken florerer kærlighed, jalousi, venskab, misundelse og egoisme. Har de 5 venner det der skal til for at holde sammen - For kun fælles er de måske stærke nok til at tage kampen op imod Morkinskinna og redde Igdrafell.

De to forfattere har skabt et utroligt eventyrligt univers. Kompleks i sin opbygning og samtidig helt utroligt gennemarbejdet. Der trækkes på gamle legender som Myten om Atlantis og Sagnet om Kong Arthur og hans magiske sværd, men forfatterne formår at gøre eventyrene til deres egne og sjældent har jeg oplevet noget så troværdigt som Awen-universet.

Der sker virkelig meget i denne bog - Både med hensyn til forhindringer og prøvelser som vores helte skal klare. Men bestemt også med udviklingen af karaktererne undervejs. 

Det har været en kæmpe fornøjelse at læse hver et kapitel og jeg glæder mig meget til når næste bog i serien udkommer.

Denne bog, og også dens forgænger, får mine absolut varmeste anbefalinger.

- Yvonne 

Bogen er 2. del i fantasyserien Awen. Bogen er udgivet på forlaget Turbine og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den barske sandhed om Thor + Loke, bind 1 prøven af Emil Blichfeldt og Søren Tim Nordbo

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Som passioneret fantasylæser og bosiddende i norden, så har jeg helt naturligt læst rigtig mange bøger som ha...