torsdag den 23. september 2021

Dødens spil af Anne Elvedal

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

I bogen følger vi pigen Rebekka, der skal prøve at finde hoved og hale i sin fars pludselige død. Var der tale en ulykke, som den lokale betjent fortæller hende, eller blev hendes far i virkeligheden dræbt fordi han viste for meget…

Bogen ligger lige på grænsen mellem spænding og gys. Historien er godt fortalt og mysterierne trævles lige så stille op, i samme tempo som nye kommer til. Det betyder, at man som læser hele tiden tror, at nu har man regnet det hele ud. For i næste kapitel, at opleve små plottvist der gør, at historien igen er helt åben.

Der er masser af stemning i bogen, skabt bl.a. ved hovedpersonernes brug af et åndedræt, døde personers besættelse af de levende og så en sværm af mystiske sorte sommerfugle.

Sproget er let og ordrerne fylder nemt over siderne, dialogerne er gode og kapitlerne overkommelige i længden - alt dette gør at bogen er forholdvis hurtig at læse. Jeg har vekslet mellem lydbog og fysik bog i min læsning og begge dele har fungere rigtig godt for mig.

Bogen har et forholdsvist stort og alsidigt persongalleri - dette gør at forfatteren har haft mulighed for at flette både kærlighedshistorier, mor/datter konflikter, jalousi mellem veninder og andet ind i historien og det fungere også godt.

Alt i alt skal lyde en anbefaling herfra, hvis du står og mangler lidt uhygge til den kommende efterårssæson.

Bogen er første del af en paranormal gyser trilogi. Bogen er udgivet på forlaget Straarup & Co og er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den barske sandhed om Thor + Loke, bind 1 prøven af Emil Blichfeldt og Søren Tim Nordbo

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Som passioneret fantasylæser og bosiddende i norden, så har jeg helt naturligt læst rigtig mange bøger som ha...