lørdag den 4. december 2021

Jeg er Saga af Silja Okking

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Saga er en helt almindelig pige. En dag skal hun til rollespil med sin ven Marcus. I rollespilet skal de lege kamp og Saga slår hovedet i kampen og vågner op i Assuldur 

Da Saga vågner op i fantasyriget Assuldur bliver hendes vildeste fantasy til virkelighed, for her findes der elvere, dværge og magi. 

Saga skal hjælpe med at bekæmpe en invaderende ork-hær, og for at Assuldur skal klare denne fare bliver mennesker, elvere og dværge nød til at lære at arbejde sammen.

På et tidspunkt møder Saga en bjørn. Den er sød, men også en gud. Elvernes gud. På et tidspunkt befrier Saga bjørnen fra en slags trance. 

Bogen er spændende og en eventyrlig læseoplevelse fra første til sidste side. Det er Lord of The Ring for børn og samtidig er der masser af relevante ungdomsemner som venskab, kærlighed, at lære at tro på sig selv m.v.

Sarah kan særligt godt lide at Saga rejser på eventyr og møder mange forskellelige steder og væsner. Hun kan også rigtig godt lide Bjørnen og at den følger efter Saga. 

Vi synes bare det er en rigtig god bog.

- Sarah 9 år og Yvonne

Bogen er udgivet på forlaget Politiken. Sarahs eksemplar af bogen er købt, Yvonnes er et  anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...